Companies within Aptco Group have the following job openings: 

Aptco Technologies, a hi-tech company that focuses on the development and commercialization of scientific instruments, is seeking a motivated Channel Manager for its LUXOR and POROMETER product lines. If you’re passionate about technology, sales, and driving business growth, we want you!

Als kalibratietechnicus Elektrische parameters staat je in voor het kalibreren van diverse meetinstrumenten in ons BELAC geaccrediteerd labo en bij onze klanten op locatie. Je bent verantwoordelijk voor het kalibreren van meetinstrumenten en testapparatuur om ervoor te zorgen dat ze nauwkeurige en betrouwbare metingen leveren.

Fontijne Presses heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1909. We fabriceren hoogwaardige geautomatiseerde persen voor laboratoria en de procesindustrie. We opereren wereldwijd en hebben klanten als Shell, Michelin, Bayer, Fokker en diverse universiteiten, ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. Onze klanten ontwikkelen de producten van de toekomst op onze persen.

We op zoek naar een collega die ons Customer Support Team kan versterken. Als Lab Technician ga je onsite bij laboratoria (focus op farmaceutisch, life science en medische labo’s) in België, Nederland en Luxemburg. We zijn op zoek naar iemand die graag bij de klant komt en oplossingsgericht te werk gaat.